Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 70 indlæg.
 
 16-10-2017WT Borris#50 
 Skrevet af Pernille Bentzon 
 Jeg har lagt en del fotos fra WT i Borris ind på Drk Region Midtjyllands Facebook side. Vh Pernille Bentzon 
 
 27-09-2017Hvor finder jeg en hund#49 
 Skrevet af Laura 
 Ved I hvor jeg kan finde en retriever at adoptere? :) 
 
 28-08-2017Jeg har lige fået en retriever#48 
 Skrevet af Kristoffer 
 Jeg har fået en retriever hund i dag. Den er så sød :) En hvalp.. Jeg kan sende et billede hvis I gerne vil lægge det i jeres fotogralleri. 
 
 22-08-2017Fed hjemmeside!#47 
 Skrevet af Simon 
 Rigtig fin hjemmesider i har fået jer :) 
 
 15-06-2017Tak for god træning#46 
 Skrevet af Klaus J. Laursen 
 Tak for fantastisk god og motiverende træning i Holstebro. Først i januar på lydighedshold ved Henrik og Kirsten, og senest på begynder markprøvehold ved Mette, Jens og Rie. Det har på begge hold været inspirerende træning og engagerede, og motiverende trænere, som også har forstået at skabe en god atmosfære på holdet. Tak for jeres store indsats. 
 
 06-05-2017Træning af min hund#45 
 Skrevet af Hanne Sylvestersen 
 Hej Jeg vil gerne til at træne min hund Anabell. Snabel er ca 1år og har været på hvalpehold i 2016. Nu kan jeg mærke at hunden trænger til udfordringer. Men jeg kan ikke se om der er et hold vi kan begynde på her i foråret. VENLIG HILSEN FRA Hanne Sylvestersen 
 
 21-07-2016Hjælper#44 
 Skrevet af karin Lykke Fauerholm 
 Husk jeg kan kun hjælpe søndag i vigsø -- lørdag skal jeg selv op med hund. Og un hvis i mangler:o) 
 
 20-03-2016Mønsted#43 
 Skrevet af inge nygaard 
 jeg vil gerne takke for et veltirettelagt og velgennemført skue i Mønsted. en dejlig dag med veloplagte hundefolk. 
 
 06-04-2015Super sporweekend#42 
 Skrevet af Dorte Mierelle 
 Vi var 8 sporglade hundefolk der mødtes i Brunkulslejerne, Søby i weekenden 21 22 marts. Vores underviser Pia Rix og det store ansvar for mad og drikke var Jørgens. Efter morgenmad lørdag var der noget teori som Pia er rigtig god til at gøre spændende. Derefter skulle vi ud at arbejde med vores retrievere. Området er så vidunderligt og vejret var frisk og faktisk behageligt. Det er dejligt at være ude, gå bagved sin hund der arbejder alt hvad den og så bare se at den er i stand til at skelne mellem alle de dufte der er i skovbunden. Jørgen serverede svensk pølseret til os lørdag og det var lækkert. Søndag var det fint smørebrød. Begge dage blev der langt mange og lange spor og det var tydeligt at der skete en udvikling med både hund og føre på de to dage. Det eneste minus var at vi skulle bryde op for at overnatte hjemme og så møde ind næste morgen, det ville have skabt et tættere sammenhold og mere hundesank om aftenen hvis vi havde haft overnatning med. Jeg håber at Jørgen vil tage opfordringen op som flere af os kom med, nemlig et kursus nr 2 og måske fremadrettet nogle generelle sporkurser. Endnu engang en suveræn weekend med masser af godt hundearbejde og mange snakke om spor og hund i al almindelighed. At regionen og især Jørgen ville arrangerer en sporweekend er med til at udbrede sporarbejdet som lever et alt for stille en disciplin, i det daglige hundearbejde. Det ville være rigtig godt hvis der kom noget mere fastsat sportræning på programmet. Tak til Jørgen for et godt arrangement og på gensyn til næste kursus gerne med overnatning. 
 
 30-09-2014Tak til Kirsten Sloth og Erling Schäeffer#41 
 Skrevet af Jesper Bromerholm 
 Jeg vil gerne sige tak til Kirsten Sloth og Erling Schäeffer for de flotte billeder der er tager ved Trippearrangementet d. 21.09.14 i Karup, det er jo et job vi ikke altid ligge mærke til, men efterfølgende sat stor pris på, som et minde på dagen. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland