Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 64 indlæg.
 
 21-07-2016Hjælper#44 
 Skrevet af karin Lykke Fauerholm 
 Husk jeg kan kun hjælpe søndag i vigsø -- lørdag skal jeg selv op med hund. Og un hvis i mangler:o) 
 
 20-03-2016Mønsted#43 
 Skrevet af inge nygaard 
 jeg vil gerne takke for et veltirettelagt og velgennemført skue i Mønsted. en dejlig dag med veloplagte hundefolk. 
 
 06-04-2015Super sporweekend#42 
 Skrevet af Dorte Mierelle 
 Vi var 8 sporglade hundefolk der mødtes i Brunkulslejerne, Søby i weekenden 21 22 marts. Vores underviser Pia Rix og det store ansvar for mad og drikke var Jørgens. Efter morgenmad lørdag var der noget teori som Pia er rigtig god til at gøre spændende. Derefter skulle vi ud at arbejde med vores retrievere. Området er så vidunderligt og vejret var frisk og faktisk behageligt. Det er dejligt at være ude, gå bagved sin hund der arbejder alt hvad den og så bare se at den er i stand til at skelne mellem alle de dufte der er i skovbunden. Jørgen serverede svensk pølseret til os lørdag og det var lækkert. Søndag var det fint smørebrød. Begge dage blev der langt mange og lange spor og det var tydeligt at der skete en udvikling med både hund og føre på de to dage. Det eneste minus var at vi skulle bryde op for at overnatte hjemme og så møde ind næste morgen, det ville have skabt et tættere sammenhold og mere hundesank om aftenen hvis vi havde haft overnatning med. Jeg håber at Jørgen vil tage opfordringen op som flere af os kom med, nemlig et kursus nr 2 og måske fremadrettet nogle generelle sporkurser. Endnu engang en suveræn weekend med masser af godt hundearbejde og mange snakke om spor og hund i al almindelighed. At regionen og især Jørgen ville arrangerer en sporweekend er med til at udbrede sporarbejdet som lever et alt for stille en disciplin, i det daglige hundearbejde. Det ville være rigtig godt hvis der kom noget mere fastsat sportræning på programmet. Tak til Jørgen for et godt arrangement og på gensyn til næste kursus gerne med overnatning. 
 
 30-09-2014Tak til Kirsten Sloth og Erling Schäeffer#41 
 Skrevet af Jesper Bromerholm 
 Jeg vil gerne sige tak til Kirsten Sloth og Erling Schäeffer for de flotte billeder der er tager ved Trippearrangementet d. 21.09.14 i Karup, det er jo et job vi ikke altid ligge mærke til, men efterfølgende sat stor pris på, som et minde på dagen. 
 
 29-09-2014Glemte#40 
 Skrevet af Alice Hjort 
 Ja jeg glemte det vigtigste, efter hundene. fik ikke Bebina`s kritik hentet, og ville gerne vide hvad dommeren syntes om hende. V. H. Alice 
 
 24-09-2014Glemte sager#39 
 Skrevet af Jesper Bromerholm 
 Der er på Trippearrangementet i Karup d. 21.09.14 glemt en grøn side stol/taske, forbyttet en termokande og fundet en hvid termokop. Kan afhentes. Henvendelse på 25466445/26160130 
 
 05-09-2014Roser til vinderklasse træning i viborg#38 
 Skrevet af Tage Klejnstrup Madsen 
 Jeg syntes jeg føler trang til at rose Jan , Peter ,og Freddy for deres dejlige måde og træne os og vores hunde til vinderklasse træning i Viborg her i sommers. Det var en fornøjelse at være sammen med jer og hele holdet . Nu prøver Zippo og mig vinderklassen i Karup så ser vi om føreren har lært noget. 
 
 18-06-2014Træning#37 
 Skrevet af Lone Gadegaard 
 Hejsa har en lab hvalp og vil gerne gå til hvalpetræning med hende men kan forstå at det først starter op i august både i skive og Holstebro.... Men tænker måske at komme og kikke når i træner... Er det ik onsdag aften? I Holstebro? Og hvad tid er det og hvad er adressen ? Mange tak mvh. Lone og Holly. 
 
 13-06-2014Fin side :-)#36 
 Skrevet af Julefrokost 
 Meget overskuelig og fin hjemmeside. Ville lige lægge en lille hilsen :-) 
 
 01-06-2014Tak for et rigtigt godt arrangement#35 
 Skrevet af Klaus Jørgen Laursen 
 Tak til træningsudvalget for et fantastisk initiativ med en dirrigeringsdag. Det var en super dag med en underholdende og god underviser. Det fortjener stor ros. Tak for det. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland