Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 64 indlæg.
 
 18-04-2014TAK for en dejlig dag#34 
 Skrevet af Annie Vejlin 
 Jeg havde meldt mig til B-prøve på Sand Mose Gård og glædet mig rigtig meget. Men skæbnen ville, at der var akut brug for en farmor på hjemmefronten, så jeg fik lov til at komme op som sidste hund!! STOR TAK til prøvelederen og hjælpere for stor hjælpsomhed i denne situation. Prøven var rigtig god og veltilrettelagt. STOR tak til dommeren, Keld Jørgensen, for en behagelig oplevelse på min først B-prøve. Min dejlige hund, brown Hunts Bounty, der havde været klappehund for 2-årige Maya i 4 dage, gik en fin prøve (lidt problemer med dirigeringen), og jeg var meget tilfreds med vores 2.pr. En god labrador kan fint klare at være barnepige og lige derefter blive arbejdshund :) DERFOR holder jeg så meget af vores race!! 
 
 15-03-2014Super side#33 
 Skrevet af Claus 
 Super fed hjemmeside, med masser af information, billeder osv. "Thumbs up" for det :-) 
 
 18-01-2014TAK#32 
 Skrevet af Anne Mette Mørup 
 TAK til Ane for al den tid, du har brugt på at lave hjemmeside for os på Skive træningsplads. Jeg synes det er helt fint, at du nu fortsætter på den måde, at træningspladserne får en plads på Midtjyllands hjemmeside. Så kan vi alle sammen følge med i, hvad der foregår de andre steder også :) 
 
 24-11-2013Lydighedstræning i Skive#31 
 Skrevet af Liane 
 Hej Kommer der lydighedtræning i Skive, for 7 mdr hvalpe i 2014 ? Hilsen Liane 
 
 11-11-2013Mange tak for en meget hyggelig dag i Borris#30 
 Skrevet af Anja Kerkhoff 
 Vi har haft en meget spændende dag på workingtest 19.10.13 i Borris. Det var en meget hyggelig atmosfære. En store tak for Sten, han være altid meget tålmodig, når vi viste ikke den naesten station. Når der en workingtest næst år og vi er på Holmsland Klit kommér vi gerne 3. gang!! Anja Kerkhoff og deltager fra tysk retr. Klub Region Muensterland 
 
 23-09-2013Trippelarrangement i Karup#29 
 Skrevet af Lisbeth Pedersen 
 Jeg vil gerne sige tak for en dejlig dag i Karup, godt arrangement og dejlige arealer. 
 
 23-09-2013Trippel Karup#28 
 Skrevet af Jesper Bromerholm 
 Tak for deltagelse og en god dag i Karup d. 22 sep. Der er glemt en rygsæktaske m. stol af mærket ABU. Kan afhentes. 
 
 04-09-2013DRK klistermærke#27 
 Skrevet af Kim Juul-Henriksen 
 Nogle som ved hvor vi kan få fat i nogle DRK klistermærker til bilen. Har nogle som har spurgt mig om dette. 
 
 17-03-2013Glemte sager - træning i Søby#26 
 Skrevet af Lis Kudsk 
 Jeg har taget et par sorte strikluffer + en grøn fløjte (210½) med grøn fløjtesnor med hjem fra Søby i går. Er der nogen, der vil kendes ved det?? Send mig en mail eller ring til mig på 20 89 01 62. 
 
 16-03-2013Regionens forårstræning i Søby#25 
 Skrevet af Pernille Bentzon 
 På trods af at regionen havde kaldt dagens - i øvrigt rigtigt gode, træningsarrangement for forårstræning, var det både koldt og snerigt. Men det ændrer ikke ved det faktum, at det var en fantastisk dag TU havde stablet på benene. Tak til jer og til de fra Nordjylland importerede trænere Hans Jørgen Bilstrup og Lars Guldhammer, der havde planlagt en rigtig fin og givende dag. Gloria og jeg kommer gerne igen. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland