Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 70 indlæg.
 
 29-09-2014Glemte#40 
 Skrevet af Alice Hjort 
 Ja jeg glemte det vigtigste, efter hundene. fik ikke Bebina`s kritik hentet, og ville gerne vide hvad dommeren syntes om hende. V. H. Alice 
 
 24-09-2014Glemte sager#39 
 Skrevet af Jesper Bromerholm 
 Der er på Trippearrangementet i Karup d. 21.09.14 glemt en grøn side stol/taske, forbyttet en termokande og fundet en hvid termokop. Kan afhentes. Henvendelse på 25466445/26160130 
 
 05-09-2014Roser til vinderklasse træning i viborg#38 
 Skrevet af Tage Klejnstrup Madsen 
 Jeg syntes jeg føler trang til at rose Jan , Peter ,og Freddy for deres dejlige måde og træne os og vores hunde til vinderklasse træning i Viborg her i sommers. Det var en fornøjelse at være sammen med jer og hele holdet . Nu prøver Zippo og mig vinderklassen i Karup så ser vi om føreren har lært noget. 
 
 18-06-2014Træning#37 
 Skrevet af Lone Gadegaard 
 Hejsa har en lab hvalp og vil gerne gå til hvalpetræning med hende men kan forstå at det først starter op i august både i skive og Holstebro.... Men tænker måske at komme og kikke når i træner... Er det ik onsdag aften? I Holstebro? Og hvad tid er det og hvad er adressen ? Mange tak mvh. Lone og Holly. 
 
 13-06-2014Fin side :-)#36 
 Skrevet af Julefrokost 
 Meget overskuelig og fin hjemmeside. Ville lige lægge en lille hilsen :-) 
 
 01-06-2014Tak for et rigtigt godt arrangement#35 
 Skrevet af Klaus Jørgen Laursen 
 Tak til træningsudvalget for et fantastisk initiativ med en dirrigeringsdag. Det var en super dag med en underholdende og god underviser. Det fortjener stor ros. Tak for det. 
 
 18-04-2014TAK for en dejlig dag#34 
 Skrevet af Annie Vejlin 
 Jeg havde meldt mig til B-prøve på Sand Mose Gård og glædet mig rigtig meget. Men skæbnen ville, at der var akut brug for en farmor på hjemmefronten, så jeg fik lov til at komme op som sidste hund!! STOR TAK til prøvelederen og hjælpere for stor hjælpsomhed i denne situation. Prøven var rigtig god og veltilrettelagt. STOR tak til dommeren, Keld Jørgensen, for en behagelig oplevelse på min først B-prøve. Min dejlige hund, brown Hunts Bounty, der havde været klappehund for 2-årige Maya i 4 dage, gik en fin prøve (lidt problemer med dirigeringen), og jeg var meget tilfreds med vores 2.pr. En god labrador kan fint klare at være barnepige og lige derefter blive arbejdshund :) DERFOR holder jeg så meget af vores race!! 
 
 15-03-2014Super side#33 
 Skrevet af Claus 
 Super fed hjemmeside, med masser af information, billeder osv. "Thumbs up" for det :-) 
 
 18-01-2014TAK#32 
 Skrevet af Anne Mette Mørup 
 TAK til Ane for al den tid, du har brugt på at lave hjemmeside for os på Skive træningsplads. Jeg synes det er helt fint, at du nu fortsætter på den måde, at træningspladserne får en plads på Midtjyllands hjemmeside. Så kan vi alle sammen følge med i, hvad der foregår de andre steder også :) 
 
 24-11-2013Lydighedstræning i Skive#31 
 Skrevet af Liane 
 Hej Kommer der lydighedtræning i Skive, for 7 mdr hvalpe i 2014 ? Hilsen Liane 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland