Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 64 indlæg.
 
 24-07-2012Igen en fed weekend!!#14 
 Skrevet af Line og Kim Havkrog 
 Kære midtjyder! Det er altid dejligt at besøge jer, i sær når i har disse weekender. En rigtig god oplevelse at være omkring spejderhytten i år. Flot tilrettelæggelse af alle, tak! Vi ses. Med venlig hilsen Line og Kim Havkrog 
 
 30-06-2012Hjælperdag#13 
 Skrevet af Cecilie Kaufmann 
 Jeg vil gerne sige tusind tak for en god og underholdende dag til hjælperdagen! Tak til regionsledelsen for at ville afholde sådan en dag for hjælperne og ser frem til næste år :-) Det var både sjove og udfordrende poster - specielt for fører ;o) 
 
 25-06-2012Vi prøver igen...#12 
 Skrevet af Ole Pedersen 
 Stor tak til prøveledere og hjælpere på en lidt "sur" dag vejrmæssigt. Super arrangement. P.S. Jeg har ikke skudt min hund. Ved nærmere eftertanke så var de fleste af fejlene igår vist mine ;-) 
 
 25-06-2012Stemmer i med Dorte#11 
 Skrevet af Cecilie Kaufmann 
 Som Dorte, vil jeg også sige STOR TAK til prøveleder og hjælpere for en rigtig god prøve, på trods af regnvejr. :-) 
 
 24-06-2012Prøve den 24/6-12#10 
 Skrevet af Dorte Vestergaard 
 Tak til prøveleder for et godt prøveoplæg og en MEGET stor tak til de gode hjælpere som gad bruge en hel dag i regnvejr. Vi glæder os til at komme igen en anden dag. 
 
 14-06-2012fælles træning for regionens trænere#9 
 Skrevet af Jørgen Lauridsen 
 Tak til Skive træningsplas for en god trænings aften i nyt og godt terræng hilsen os fra Skjern 
 
 24-05-2012fejl i Retireveren maj nr. 2012#8 
 Skrevet af Birthe Hagemann 
 Først ros til den nye hjemmeside. Overskuelig - godt gået. Har i dag modtaget Retrieveren maj 2012 og under region Midtjylland står der, at den uofficielle Working Test i Søby er d. 25. juni. Kunne forestille mig, at Steen får nogle henvendelser, hvis ikke interesserede lige kigger på vores hjemmeside forinden. 
 
 05-05-2012Sorry:)#7 
 Skrevet af Helle Døj 
 Jeg ved da godt, at Anne MARIE Henriksen hedder Anne MARIE;)) 
 
 05-05-2012Tusind tak#6 
 Skrevet af Helle Døj 
 Tak til alle for en dejlig dag på skuet i Ulfborg Kærgaard og tak til Anne Maris Henriksen for igen at trække et stort læs for at at få alting til at fungere på et af regionenes skuer. Kirsten Vestergaard og Erling Schäffer stod for C-prøven, hvor alting klappede og var tilrettelagt. En rigtig dejlig dag for os alle -tak til de, som gad bruge tiden til at servicere os andre! 
 
 24-03-2012fællestræning for Regionenstrænere#5 
 Skrevet af JørgenLauridsen 
 Tak til Herning træningsplas for en super dejlig dag i Haunstrup.Hvor vi fik enregtig god træning i spændene terræng,og regtig godt vejr en skam vi kun var 6 deltar i dag håber at man på hvores trænings plasser vil bakke mere op på de næste fællestræninger. mvh Jørgen Lauridsen skjern. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland