Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 70 indlæg.
 
 15-10-2012Uoff. WT i Borris#20 
 Skrevet af Cecilie Kaufmann 
 Vil lige sige tak for en rigtig god og hyggelig dag i godt terræn i Borris igår. Tak til prøveleder, prøvelederassistenter, hjælpere og dommere for at dagen kunne lade sig gøre. Uden Jer, ingen prøve. Tak til alle der deltog for højt humør :o) Det er altid så hyggeligt at komme afsted. Mvh. Cecilie 
 
 18-08-2012kursus ved tanja thorsen#19 
 Skrevet af Jørgen lauridsen 
 stor tak til Tu ogTanja for super kursus her 17-18 /8 i Søby der var rigtige mange gode elementer man kunne bruge og give vider i træningen. Også stor tak for regtig god forplejning. mvh Jørgen. 
 
 27-07-2012Markprøvetræning - antal i DRK midtjylland#18 
 Skrevet af Helle B. Engelsen 
 Det spørgsmål stiller jeg også nogle gange til mig selv, men jeg kender jo svaret lige så godt, som du gør, Kim:-) Vi er en flok hundefolk, der stiller vores tid til rådighed gratis for at træne andre folks retrievere og mange af os gør det år efter år. Så må du jo vide, da du selv er instruktør, at lysten driver værket, men det gør tid også. Instruktørerne gør et kæmpe arbejde og lige nu er der nok nogle instruktører, der ikke kan få hundearbejde, job og familie til at gå op og plads til det hele. Derfor mangler vi instruktører på åben klasse niveau lige nu i DRK region Midtjylland. Jeg tænker, du kendte svaret, da du spurgte, Kim. Skive og Holstebro har valgt at dele begynder, (er i Skive) og åben (er i Holstebro) klasse , så vi får flere på det enkelte hold. Vi forsøger det i hvert fald her i sensommeren. Lad os håbe, at alle instruktører formår at få kabalen med hundearbejde, job og familie til at gå op, så vi fortsat kan få træning af markprøvehold i DRK region. Midtjylland. 
 
 26-07-2012Hvorfor#17 
 Skrevet af Lis Kudsk 
 Hej Kim Det er fordi, vi mangler instruktører. 
 
 26-07-2012Hvor bliver man glad#16 
 Skrevet af Anne Mette Mørup 
 Hvor bliver man glad, når man sætter et par dage af til DRK-Midjylland's dobbeltprøve i Vigsø. Det er ingen sag at være hjælper, når man får så god en behandling og der er så god en stemning. Jeg er ikke i tvivl om, at den største ære for det skal tilfalde Carsten, der som prøveleder havde særget for, at det hele bare klappede. Selvfølgelig skyldes det også den positive ånd, der var mellem både hjælpere og deltagere. Jeg er sikker på, at det blvier nemt at finde hjælper til den prøve fremover. Vi ses i Vigsø næsten sommer......håber jeg da :o) 
 
 25-07-2012Hvorfor#15 
 Skrevet af Kim Juul-Henriksen 
 Hvorfor har vi kun 2 hold markprøve træningen (åben) i hele regionen? I holstebro og Skjern? 
 
 24-07-2012Igen en fed weekend!!#14 
 Skrevet af Line og Kim Havkrog 
 Kære midtjyder! Det er altid dejligt at besøge jer, i sær når i har disse weekender. En rigtig god oplevelse at være omkring spejderhytten i år. Flot tilrettelæggelse af alle, tak! Vi ses. Med venlig hilsen Line og Kim Havkrog 
 
 30-06-2012Hjælperdag#13 
 Skrevet af Cecilie Kaufmann 
 Jeg vil gerne sige tusind tak for en god og underholdende dag til hjælperdagen! Tak til regionsledelsen for at ville afholde sådan en dag for hjælperne og ser frem til næste år :-) Det var både sjove og udfordrende poster - specielt for fører ;o) 
 
 25-06-2012Vi prøver igen...#12 
 Skrevet af Ole Pedersen 
 Stor tak til prøveledere og hjælpere på en lidt "sur" dag vejrmæssigt. Super arrangement. P.S. Jeg har ikke skudt min hund. Ved nærmere eftertanke så var de fleste af fejlene igår vist mine ;-) 
 
 25-06-2012Stemmer i med Dorte#11 
 Skrevet af Cecilie Kaufmann 
 Som Dorte, vil jeg også sige STOR TAK til prøveleder og hjælpere for en rigtig god prøve, på trods af regnvejr. :-) 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland