Føj til favoriterTip en venUdskriv denne side
Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for Region Midtjyllands holdninger eller synspunkter.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 70 indlæg.
 
 24-06-2012Prøve den 24/6-12#10 
 Skrevet af Dorte Vestergaard 
 Tak til prøveleder for et godt prøveoplæg og en MEGET stor tak til de gode hjælpere som gad bruge en hel dag i regnvejr. Vi glæder os til at komme igen en anden dag. 
 
 14-06-2012fælles træning for regionens trænere#9 
 Skrevet af Jørgen Lauridsen 
 Tak til Skive træningsplas for en god trænings aften i nyt og godt terræng hilsen os fra Skjern 
 
 24-05-2012fejl i Retireveren maj nr. 2012#8 
 Skrevet af Birthe Hagemann 
 Først ros til den nye hjemmeside. Overskuelig - godt gået. Har i dag modtaget Retrieveren maj 2012 og under region Midtjylland står der, at den uofficielle Working Test i Søby er d. 25. juni. Kunne forestille mig, at Steen får nogle henvendelser, hvis ikke interesserede lige kigger på vores hjemmeside forinden. 
 
 05-05-2012Sorry:)#7 
 Skrevet af Helle Døj 
 Jeg ved da godt, at Anne MARIE Henriksen hedder Anne MARIE;)) 
 
 05-05-2012Tusind tak#6 
 Skrevet af Helle Døj 
 Tak til alle for en dejlig dag på skuet i Ulfborg Kærgaard og tak til Anne Maris Henriksen for igen at trække et stort læs for at at få alting til at fungere på et af regionenes skuer. Kirsten Vestergaard og Erling Schäffer stod for C-prøven, hvor alting klappede og var tilrettelagt. En rigtig dejlig dag for os alle -tak til de, som gad bruge tiden til at servicere os andre! 
 
 24-03-2012fællestræning for Regionenstrænere#5 
 Skrevet af JørgenLauridsen 
 Tak til Herning træningsplas for en super dejlig dag i Haunstrup.Hvor vi fik enregtig god træning i spændene terræng,og regtig godt vejr en skam vi kun var 6 deltar i dag håber at man på hvores trænings plasser vil bakke mere op på de næste fællestræninger. mvh Jørgen Lauridsen skjern. 
 
 15-03-2012hjemmeside#4 
 Skrevet af Bent Pedersen 
 En rigtig flot hjemmeside I har fået lavet. Det er sådan, at jeg fristes til lige at "smutte en tur forbi", selvom jeg ikke søger noget specielt. Den er let overskuelig og rummer flere smarte detaljer, og sidst, men absolut ikke mindst, kommer nyheder og informationer i en lind strøm. Mvh. Bent Pedersen Reg. Fyn 
 
 11-03-2012Super dag#3 
 Skrevet af lene meisner 
 Tak for en herlig dag i Haunstup. Gode poster og det hele kørte som det skulle.Tak til alle der gjorde det til en super god dag for os andre . Mvh Lene 
 
 23-02-2012Ny Hjemmeside#2 
 Skrevet af Jørgen Lauridsen 
 Hej og tillykke med den ny hjemmeside,dejlig med så hurtige opdatering. nem og overskulig både med arrangementer og links ja det hele. hilsen fra jørgen Lauridsen skjern. 
 
 14-02-2012Det er tilladt at bruge gæstebogen#1 
 Skrevet af Webudvalget 
 Nu har den nye hjemmeside været åben i over 14 dage, vi undrer os at der endnu ikke er kommet nogen indlæg i gæstebogen, men mon ikke de snart kommer. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Midtjylland